Velkommen tilbage!

Velkommen til alle!

Efter en lang og varm sommer starter skolen igen.Vi har første skoledag for 1. - 9. klasserne og M-klasserne mandag d. 11/8 fra 8.55 - 11.55.
Børnehaveklasserne møder i hallen tirsdag d. 12/8 fra kl. 9.00 - 11.00.
Vi glæder os til at se jer allesammen!

Nyt samarbejde

Vigerslev Allés skole har indgået et samarbejde med Hotel- og Restaurantskolen. I det kommende år, skal vores niende klasser have en del af deres understøttende undervisning på Hotel- og Restaurantskolen. I forbindelse med at der på Hotel- og Restaurantskolen i år er blevet oprettet en HTX - linje har vi etableret et samarbejde som har givet vores niendeklasser muligheden for at få ekstra undervisning i naturfag. Gymnasielærerne fra Hotel- og Restaurantskolen vil underbygge og støtte op om de årsplaner som lærerne på VAS har lavet og derigennem vil eleverne få muligheden for, at fordybe sig fagligt i faget.

Bevægelse i børnehøjde

Musik og bevægelse

I det gode vejr blev der afholdt en fin opvisning i disco af eleverne i indskolíngen. Det var en kombination af begynderengelskundervisningen, musik og bevægelse som her blev sat sammen til en fin dans.