Besøg fra fremmede himmelstrøg

Vigerslev Allés skole havde før påske besøg fra de fem andre lande som er med i vores internationale projekt. Det drejede sig om elever, lærere og ledere fra skoler i Italien, Portugal, Polen, Slovenien og Spanien. Eleverne var indkvarteret privat og indgik i undervisningen på skolen. Hele ugen var præget af en positiv ånd og skolen summede af spænding over besøget. Vores lærere gjorde en kæmpe indsats for at præsentere Skolen, København og Danmark på bedste vis.

Valbybladet havde denne artikel om besøget:

http://minby.dk/valby-bladet/internationalt-udsyn-paa-vigerslev-alles-skole/

Vigerslev Allés Skole inviterer EU indenfor


På Vigerslev Allés Skole har 6. klasserne gennem et EU-projekt fået intet mindre end seks venskabsskoler fra andre EU-lande, som de skal besøge over de næste to år. Målet er kulturel og sproglig udvikling – og projektet er helt i skolereformens ånd, fortæller skoleleder.

Læs artiklen her http://vas.skoleporten.dk/sp/p422120/file/Fullscreen/2e7b33e6-af4d-4846-b933-bd9a4b17f973

 

Lektiehjælp og faglig fordybelse

Efter sommerferien træder de nye regler for lektiehjælp og faglig fordybelse i kraft. Her kan du læse om, hvilken betydning det får for dig og dit barn.

 

http://vas.skoleporten.dk/sp/p426207/file/Fullscreen/9b56be29-805a-40d3-a392-d6ddab5c831f

 

 

Indvielse af Vigerslev Allés Skole

Til skoleåret 2015 - er vi endelig færdige med om- og udbygningen af vores skole. Et projekt der har stået på i 3 år og som nu endeligt står færdigt.

Det er derfor med stor glæde at vi inviterer til officiel indvielse af skolen mandag den 10. august kl 11.30-13.00.

Program for dagen følger, men sæt allerede nu kryds i kalenderen. Kom og vær med til at fejre vores flotte, ”nye”, gamle skole.

Vi kan allerede afsløre at der vil være taler og underholdning.

Med venlig hilsen elever og personale på Vigerslev Allés Skole