0.V laver Sushi

Vi har i 0.klasse haft et emne om Japan. Vi har lavet pas og fløjet til Japan. I Japan har vi hørt musik, set film og rørt ved fisk som vi har tegnet. Vi sluttede vores Japan uge af med en tur til sticks n sushi hvor vil alle prøvede at lave kappamaki som det hedder på Japansk (agurke ruller). Vi havde en fantastisk dag hvor alle fik rørt, smagt og lavet sushi. Vi fik set hvad de professionelle kokke laver, fik lov at gå en tur ind i det store køleskab og se alle de forskellige fisk og fik lov at komme ind i fryseren på -25 grader. Vi har lært en masse om Japan og fik lært en masse nye ord på Japansk.

Frokost i det grønne

Foråret er over os og muligheden for, at nyde frokosten udenfor, udnyttes i stor stil af både store som små. Denne tid er, som altid, en tid med forandringer. Vejret gør, at det bliver særligt tydeligt. Også indenfor på skolen sker der forandringer. 9. klasserne skal til at forberede de kommende afgangsprøver mens 8. klasse i denne uge er i erhvervspraktik.
Foråret inspirerer mange til at komme ud og indtage det udendørs læringsrum og der er ofte elever ude og arbejde med anvendt matematik eller danske ordlege i skolegården.

Nyhedsbrev

Vi arbejder på højtryk med at udvikle alle de nye tiltag som folkeskolereformen bærer med sig. I dette nyhedsbrev kan I læse nærmere om, hvordan vi griber tingene an på VAS.

Læs brevet her: