Dygtige elever i brobygning

I forbindelse med et brobygningsforløb på Niels Brock, løb en gruppe fra 8.U med en flot pris. De blev kåret som dagens vinder med best performance overall,  med et projekt som gav et godt bud på, hvordan uddannelse til børn i konfliktområder kan realiseres. Tillykke med det.

VAS søger nye medarbejdere

Vigerslev Allés Skole holder åbent hus mandag den 8. februar 2016 kl. 17.00 til 18.00 for alle kandidater med interesse i vores 3 ledige stillinger. Vi søger skolepædagog, børnehaveklasseleder og lærer til modtageklassen. Der vil være mulighed for at se vores skole og stille uddybende spørgsmål.

Læs mere om de ledige stillinger her: http://www.kk.dk/job

Besøg fra Pakistan

Vi har haft besøg af en gruppe parlamentarikere fra Pakistan som var i Danmark for at studere vores demokrati og dannelsen af samme. I den forbindelse var de på Vigerslev Allés skole for at høre nærmere om folkeskolens opgave i forbindelse med at uddanne demokratiske borgere. De var meget nysgerrige og interesserede i vores model og synes at her virkede rart. De var særligt glade for at møde vores ottende klasser som var så søde at være værter for en lille Q & A med vores pakistanske gæster. Stor ros til dem.