Velkommen tilbage!

Velkommen til alle!

Efter en lang og varm sommer starter skolen igen.Vi har første skoledag for 1. - 9. klasserne og M-klasserne mandag d. 11/8 fra 8.55 - 11.55.
Børnehaveklasserne møder i hallen tirsdag d. 12/8 fra kl. 9.00 - 11.00.
Vi glæder os til at se jer allesammen!

Frokost i det grønne

Foråret er over os og muligheden for, at nyde frokosten udenfor, udnyttes i stor stil af både store som små. Denne tid er, som altid, en tid med forandringer. Vejret gør, at det bliver særligt tydeligt. Også indenfor på skolen sker der forandringer. 9. klasserne skal til at forberede de kommende afgangsprøver mens 8. klasse i denne uge er i erhvervspraktik.
Foråret inspirerer mange til at komme ud og indtage det udendørs læringsrum og der er ofte elever ude og arbejde med anvendt matematik eller danske ordlege i skolegården.

Nyhedsbrev

Vi arbejder på højtryk med at udvikle alle de nye tiltag som folkeskolereformen bærer med sig. I dette nyhedsbrev kan I læse nærmere om, hvordan vi griber tingene an på VAS.

Læs brevet her: