Skagensmaleri i nye klæder

I 3. klasse er der blevet arbejdet med Skagens malerne. Eleverne har udarbejdet deres egne flotte opstillinger af de klassiske malerier.

Med Erasmus+ i Portugal

Endnu en gang har elever fra vores syvende klasse været på rejse med Erasmus +. Denne gang gik turen til Portugal, hvor eleverne har været indkvarteret i private hjem. Ud over en masse arrangementer i lokalområdet har eleverne og de medfølgende lærere også været i Lissabon og andre spændende steder.

Dette projekt som nu har løbet næsten to år, har i den grad været med til at udbygge elever og læreres globale udsyn. Vi har fået en masse erfaringer med skolevæsen, kultur og samfundsforhold flere steder i Europa. Det har været spændende og lærerigt.

Flygtninge - hvad kan du gøre som borger?

Her på VAS forventer vi at modtage flygtningebørn i løbet af det kommende skoleår. P.t. ved vi ikke hvor mange der kommer og hvornår. Hvis du som borger, gerne vil vide mere om flygtningene eller vil hjælpe som frivillig, kan du besøge denne side som Københavns Kommune har oprettet http://flygtninge.kk.dk/.

Vi vil informere forældre på skolen via forældreintra, når vi får mere information angående modtagelse af de nye børn.