Ny Skoleleder

Kære børn og forældre,

Jeg har nu haft en uge her på VAS og er blevet utrolig godt mødt, både af medarbejdere, forældre og børn. Jeg har tidligere været viceskoleleder på Byens skole fra 2003 – 2009, men har de seneste 7½ år været skoleleder på Holmeagerskolen i Greve. Der har jeg arbejdet med inklusion, talentudvikling, digital læring og den nye skolereform. Jeg håber at mine erfaringer fra det arbejde, kan bruges her på VAS.  Det er en stor fornøjelse, at komme ind på så smuk en skole (det har jeg ikke været vant til!) og møde glade ansigter.

Fællesskab er nøgleord i den gode skole. Læringsfællesskaber, for ingen lærer alene. Sociale fællesskaber for ingen trives alene.  Jeg håber at I, forældre sammen med os, vil hjælpe med at skabe de bedste faglige- og sociale fællesskaber, således at Jeres børn får de bedste forudsætninger, for trivsel og læring i skolen.

Jeg ser frem til at komme i gang med at skubbe til børnenes faglige og sociale udvikling, i samarbejde med forældre, medarbejdere og børnene selv.

De bedste hilsener

René Bang

Fotograf Carsten Linde

Matematikkens dag – Universet

Hele skolen var den 17. november omdannet til et stort matematik værksted. Alle børn arbejdede med matematik: lavede raketter, beregnede vinkler, foldede bøger og klippede og klistrede. Tak, til lærere og pædagoger for at skabe en lærerig og sjov dag.

Fotograf Carsten Linde.

Lejrskoler

Alle VAS´ tredje og fjerde klasser har været på lejrskole i den seneste tid. Det er blevet til nogle fantastiske oplevelser for både elever og lærere. Der var en enkelt klasse som var på en overnatning i Lejre forsøgscenter og de andre var spredt ud på de Københavnske kolonier. Med godt vejr og søde børn er det en god oplevelse.