Skolestart efter sommerferie 2017

1 - 9 klasser starter mandag den. 7. august 2017

Nye 0. klasser starter tirsdag den 8. august 2017

Skoleindskrivning til skoleåret 2017/18

Skoleindskrivningen til næste skoleår (2017/18) er overstået, og i starten af februar får du besked i din e-boks om, hvor dit barn er optaget.

Hvis du endnu ikke har givet besked om hvor, du ønsker plads til dit barn, skal du tage kontakt til din distriksskole med det samme.

Hvis du vil læse mere om indskrivningen i Københavns Kommune, kan du læse mere på kommunens hjemmeside: http://www.kk.dk/skoleindskrivning

Du er altid velkommen til at kontakte skolens kontor på 33 17 48 00, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at byde jer velkommen her hos os på Vigerslev allés skole

Ny Skoleleder

Kære børn og forældre,

Jeg har nu haft en uge her på VAS og er blevet utrolig godt mødt, både af medarbejdere, forældre og børn. Jeg har tidligere været viceskoleleder på Byens skole fra 2003 – 2009, men har de seneste 7½ år været skoleleder på Holmeagerskolen i Greve. Der har jeg arbejdet med inklusion, talentudvikling, digital læring og den nye skolereform. Jeg håber at mine erfaringer fra det arbejde, kan bruges her på VAS.  Det er en stor fornøjelse, at komme ind på så smuk en skole (det har jeg ikke været vant til!) og møde glade ansigter.

Fællesskab er nøgleord i den gode skole. Læringsfællesskaber, for ingen lærer alene. Sociale fællesskaber for ingen trives alene.  Jeg håber at I, forældre sammen med os, vil hjælpe med at skabe de bedste faglige- og sociale fællesskaber, således at Jeres børn får de bedste forudsætninger, for trivsel og læring i skolen.

Jeg ser frem til at komme i gang med at skubbe til børnenes faglige og sociale udvikling, i samarbejde med forældre, medarbejdere og børnene selv.

De bedste hilsener

René Bang