Indskrivning af nye elever

Skal dit barn starte i skole næste år, kan du skrive dit barn op digitalt på www.kk.dk/byensskoler. Det kan du gøre i perioden 27. oktober klokken 9.00 til 23. november kl. 24.00.

0. klasse går i fisk

0-klasse har arbejdet med temaet "Havet og dets dyr" og vi har blandt andet lavet dette flotte "fiskebilllede"

Vigerslev Allés skole med i internationalt samarbejde

I de kommende to skoleår skal VAS være en del af det internationale Erasmus fællesskab. Det betyder bl.a. at elever og lærere skal besøge forskellige lande, ligesom vi også vil få besøg. Det er Faouzia Davidsen fra VAS som har været primus motor for projektet her på skolen og hun skriver følgende:

Bags to do in your city
Dette Erasmus + projekt (Comenius skolepartnerskab) er et samarbejde imellem skoler i Europa.
Formålet med dette projekt er at udveksle viden om kulturer på tværs af byer og lande.

Skolerne der er med i dette projekt, står nedenstående.

• Malacky, i Slovakiet (základná Skola Dr. J. Derea)
  • Unye i Tyrkiet (Anafarta Ortaokulu)
  • Jezewo, i Polen (Szkola podstawowa im Adama Mickiewicz)
  • Castellammare di Stabia i italiensk (Escola secondaria primo Grado Stabiae)
  • Ourem i Portugal (Conego Dr. Lopes Perdigao)
  • Castelldefels, Spanien (Torre Barona Escole)
  • Valby, i Danmark (Vigerslev Allés skole)

Vi er meget glade for at være med i dette projekt og ser frem til samarbejdet.

Comenius skolepartnerskab Link: