Digital indskrivning 2018/2019

Dit barn skal starte i skole i august i det kalenderår, hvor det fylder seks år. Du får et brev i din digitale post mandag den 6. november 2017, hvis dit barn fylder 6 år i 2018.

Indskrivningen foregår digitalt og er åben tre uger i november måned (uge 45-46-47).

Du skal bruge dit NemID til at indskrive dit barn (det er den forælder, der har bopælsadresse med barnet, der kan foretage den digitale indskrivning).

Indskrivningen foretages via Københavns Kommunes hjemmeside: www.kk.dk/skoleindskrivning

Her kan du også læse mere om indskrivningen, hvis dit barn skal starte tidligt i skole, hvis det skal skoleudsættes m.m.

1. februar 2018 Sender folkeskolerne breve til forældrene om optagelse og afslag.

Ledelsesstrategi 2017/2018

På stormødet med forældre den 31. maj 2017, præsenterede den nye ledelse deres tanker for det nye skoleår:

- Øget faglighed

- Fastholde den gode trivsel

- Kortere skoledage

- Tydelig og struktureret hverdag

- Digitaliseret læring

I kan se hele præsentationen på: