Skagensmaleri i nye klæder

I 3. klasse er der blevet arbejdet med Skagens malerne. Eleverne har udarbejdet deres egne flotte opstillinger af de klassiske malerier.

Med Erasmus+ i Portugal

Endnu en gang har elever fra vores syvende klasse været på rejse med Erasmus +. Denne gang gik turen til Portugal, hvor eleverne har været indkvarteret i private hjem. Ud over en masse arrangementer i lokalområdet har eleverne og de medfølgende lærere også været i Lissabon og andre spændende steder.

Dette projekt som nu har løbet næsten to år, har i den grad været med til at udbygge elever og læreres globale udsyn. Vi har fået en masse erfaringer med skolevæsen, kultur og samfundsforhold flere steder i Europa. Det har været spændende og lærerigt.

Velkomst arrangement for nye skolestartere

Onsdag d. 20/4 vil Vigerslev Allés skole og fritidsinstitutionen Vigerslev Allé (Tidligere Slarafenland) gerne invitere på et velkomstarrangement for alle nye skolestartere i 0. klasse samt deres forældre.

Læs invitationen her...